Starr talli

starr talli

Tallin oikeat kotisivut löytyvät osoitteesta http://starrtalli.nettisivu.org

Sivustojen välillä huonon toimivuuden vuoksi laitan tietoja tähänkin. Jos et saa kotisivuja auki näet tästä jo tietoja ja voit aina laittaa sähköpostia tai soittaa.


Hevos- ja ihmisläheisesti pienessä mittakaavassa toimintaa ihanien hevosten ja ponien parissa.

Starr talli&palvelut-toiminimi on aloittanut toimintansa keväällä 2012. SRL:n hyväksymä harrastetalli meistä tuli alkuvuodesta/keväällä 2013. Starr tallilla kasvatetaan pienimuoto isesti shetlanninponeja ja irlannincobeja, tarjotaan ratsastus- ja ajotunteja sekä ponikerhoja, kursseja ja leirejä, talutusratsastusta ja ajelutusta ym toimintaa, sekä on muutama tallipaikka yksityishevosille.

Meille voit tulla ratsastamaan myös ilman sen kummempia tavoitteita, mukavan harrastuksen merkeissä. Halutessasi ta llin hevosilla ja poneilla pääsee myös kisaamaan ja ratsastajille järjestetään valmennuksia ym jos löytyy innokkaita. Voit rohkeasti esittää toiveita. Tavoitteenamme on tarjota mukava harrastusmahdollisuus vauvasta vaariin ihanien he vosten ja ponien parissa.

Muutama Starr kasvatti on syntynyt jo, uusia odotellaan ja suunnitelmissa. Kasvatamme pienessä mittakaavassa, kesälle 2013 syntyi yksi shetlanninponivarsa, 2014 kesälle onkin suunnitelmissa muutama irlannincobvarsa ja yksi shetlanninponivarsa. Tavoitteenamme on kasvattaa hyväluonteisia ja korrekteja sekä käyttöön että näyttöön sopivia hevosia/poneja.

Tiloja ja toimintaa kehitetään pikkuhiljaa.

Talli sijaitsee Sastamalan Vammalassa, pohjoispuolella n. 8km keskustasta. Putajantieltä Vaununperäntielle, josta Tähtisentielle. Sovithan tulostasi. HUOM; Hirvenportaantien kautta ei pääse vaikka navigaattorit yrittävät välillä ohjata sieltä!

Tähtisentiellä suosittelemme nopeusrajoitukseksi 30. Vastaasi voi tulla mutkan takaa hevosia ja pieniäkin ratsastajia, lenkkeilijöitä, peuroja sekä toisia autoja.Yhteydenotot; 045-8849488/Riina Vormisto  s-posti; starrtalli@hotmail.fiLeirit

LEIREJÄ koulujen lomilla ja viikonloppuisin. Katso ajankohtaiset leirit starrtalli.nettisivu.org

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (riina@rv-design.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!

ratsastustunnit, ajotunnit..

TALUTUSRATSASTUSTA, RATSASTUSTA, AJOA

 

Hinnasto 1.1.2013 alkaen;

  45min rats.tunti 1h rats.tunti
Ratsastustunti 45min 14e 19e
5:n kerran kortti 65e 90e
10:n kerran kortti 120e 170e
Koko kauden tunnit (1xvko, 20 rats.tuntia) 230e 330e
Koko kausi-maksulla ratsastavien toinen viikkotunti tai hevosen vuokraus itsen. ratsastukseen 10e  
Yksityistunti 25e 38e
Kahden hengen tunti/hlö 20e 28e
Omalla hevosella ryhmässä 12e 15e
Omalla hevosella kaksin tunti/hlö - 25e
Omalla hevosella yksityistunti 20e 35e
Talutusratsastus ½h       12e  (vauvasta vaariin)
Ajotunti 14e 19e

Hinnasto 1.1.2014 alkaen;

 

45min rats.tunti

1h rats.tunti

Ratsastustunti

15e

20e

5:n kerran kortti

70e

95e

10:n kerran kortti

130e  (jolhyn SRL-jäsenet 125e)

180e

Koko kauden tunnit (1xvko, 20 rats.tuntia)

240e (jolhyn SRL-jäsenet 230e)

340e

Koko kausi-maksulla ratsastavien toinen viikkotunti tai hevosen vuokraus itsen. ratsastukseen

10e

 

Yksityistunti

26e

35e

Kahden hengen tunti/hlö

20e

28e

Omalla hevosella ryhmässä

13e

17e

Omalla hevosella kaksin tunti/hlö

17e

25e

Omalla hevosella Yksityistunti

24e

32e

Talutusratsastus                ½h  12e  (vauvasta vaariin)              

Ajotunti

15e

20e

 

 

Hinnat sisältävät alv 10%. Yksittäisiin tunteihin varaa mukaasi käteistä, korteista saat myös laskun (ilmoittele vaikka etukäteen jos ottaisit kortin niin teen laskun valmiiksi). Kortit ovat perhekohtaisia ja voimassa 3kk.

Ratsastamme pienryhmissä, 3-5 ratsukkoa tunnilla. Tavalliset tunnit ovat 45min mittaisia. Vierailevien opettajien tunnit 1h, ja erikseen toivotut. Valmennuksista ilmoitetaan hinnat erikseen.

Huom, epäselvyyksien välttämiseksi; yksityis ja kahden hengen tunneista ei lisämaksuja vaikka teitä olisi vaan yksi/ kaksi henkeä tunnilla ellet varaa nimenomaan yksityis- tai kaksin tuntia.

Koko kauden (kevät/syksy) tunnit sisältävät siis yhden vakioratsastustunnin viikossa, halutessasi toinen tunti edullisesti lisää. Koko kauden voit maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa erässä. Vakiotunnin voit esteen/sairauden sattuessa siirtää sopivampaan päivään samalle kaudelle kunhan ilmoittelet ajoissa (eli et menetä tuntia jos et pääse joskus).

Tunneille (etenkin kun paikalle saadaan vierailevia opettajia) voi tulla omillakin hevosilla.

Ajotunneilla ajetaan pääasiassa tallin poneilla koppakärryillä, kentällä ja maastossa. Myös 5:n ja 10:n kerran kortit käyvät ajotunteihin. Katso myös ajokurssit!

 

MUUTA:
Ennen ja/tai jälkeen ratsastajat saavat (halutessaan) laittaa ratsunsa itse kuntoon/riisua varusteet. Sen mukaan onko ratsu edellisellä tai seuraavalla tunnilla. Aloittelevat saavat opastusta. Voit saapua tallille noin 20-30min ennen tuntisi alkua jotta ehdit laittaa ratsusi kuntoon.

Jos on oikein pieniä ratsastajia voidaan ratsastus-/ajoaikaa jakaa esim sisarusten kesken tai pitää lyhyempi ratsastustuokio (pikkulasten talutukset talutusajan mukaan hinnoiteltuna mahdollisia), toiveita saa esittää rohkeasti, asiat ovat yleensä sovittavissa:).

Motivoituneilla ratsastajilla on mahdollisuus myös lähteä kisaamaan tallin poneilla/hevosilla. Kisamahdollisuuksista voin laittaa ilmoitustaululle tietoa, ja itse voit kysellä jos olisi jotain kiinnostavaa. Ratsastajien ja hevosten taso huomioiden.

Olemme harrastetalli; meiltä ei varmasti löydy kisaratsua kansallisiin, mutta harjoitus- ja seurakisoihin mukavia kavereita, ja ennen kaikkea mukavaa harrastamista. Kaikkein edistyneimmät saavat varmasti eniten irti vierailevien opettajien tunneista.

Tallilta löytyvät lainaan ratsastuskypärät ja turvaliiviäkin koosta riippuen. Kypärän käyttö on pakollista, turvaliiviä suosittelemme etenkin esteille ja maastoon. Laita jalkaasi joustavat housut jotka eivät ole kovin liukkaat ja jalkaan kengät joissa matala ja leveä korko. Talvella riittävästi lämmintä päälle! Säänmukainen pukeutuminen.

TUNTIEN PERUUTTAMINEN;  jos sovittu tuntiaika ei sovikkaan siirrä tuntisi hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä. Peruttamatta jätetyt tunnit laskutetaan. Sairastapaukset erikseen, ilmoita heti kun tiedät. Talvella pakkasraja on noin -16, laitan viestiä jos tunnit perutaan, voit halutessasi myös soittaa ja kysyä. Oikein myrskyllä ja kohdalle osuvalla ukonilmalla emme ratsasta vaan tunti siirretään.

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli, sitä kautta ratsastajat ovat vakuutettuja. Säännöllisten vakikävijöiden tulisi maksaa green card tai liittyä SRL:n jäsenseuraan (esim. Jokilaakson hevosystävien kautta vuonna 2014 mahdollisuus liittyä). Lisätietoa http://www.ratsastus.fi/greencard ja seuran jäsenyydestä esim. Riinalta.

Turvallisuusasioista vielä; tallilta löytyvät sammutuskalusto ja ensiaputarvikkeet, ilmoitustauluseinällä ovat ohjeet ja tärkeät puhelinnumerot ja turvallisuusasiakirja löytyy varustehuoneelta.

 

Myös vierailevat opettajat/valmentajat

ehdotuksiakin otetaan vastaan ja ilmoittelen mahdollisuuksista tallin ilmoitustaululla ja nettisivuilla!  Ilmoittele halukkuutesi näille tunneille ajoissa jotta saat paikan:) Mahdollista tulla myös omalla hevosella.

Heli Väntsi on käynyt pitämässä tunteja, tavoitteeena saada kerran kuussa pitämään, useamminkin voidaan kysellä vierailevia opettajia jos kiinnostuneita tunnille tulijoita tarpeeksi. Jos haluaisit näille tunneille ilmoittaudu Riinalle. Laitan lisäinfoa ainakin ilmoitustaululle aina kun joku vieraileva tulossa, usein myös nettisivuille.

 

 

VUOKRAUS

Hevosia/(poneja) vuokrattavissa myös itsenäiseen ratsastukseen osaaville ratsastajille, valvotusti kentällä, tunneilla käyneille, kysy Riinalta. 15e/kerta (vakituiseen viikottain käyville tuntilaisille maksuvaihtoehtona ratsastuskortista kerta). Ratsastusaika sovitaan tapauskohtaisesti, yleensä noin tunnin. Maastoon vain kaverin kanssa ja tarpeeksi vanhat ja osaavat ratsastajat. Poneja vuokrattavissa ajoonkin. Vain aikuisille/huoltajan luvalla. Saa myös kisata, hevosia/poneja vuokrattavissa kisoihin ja muuallekin valmennuksiin mutta vain vakiasiakkaille ja sovitaan erikseen. HUOM: Lasten vuokraukset sopii huoltaja. Hevosia ja poneja on vuokrattavissa vähän tuntitilanteen ym mukaan. Vuokrauspäivät ja ajat sovitaan jotta joku on paikalla jos tulee avun tarvetta:)

 

Talli löytyy 8km Vammalan keskustasta, pohjoispuolelta, osoitteesta Tähtisentie 254. Ajo-ohje; Putajantieltä Vaununperäntielle (jota ehkä n. 1km), siitä vasemmalle Tähtisentie, jota 2,5km. Sovithan tulostasi!

Lasten etenkin ensimmäisen tunnin varaa mieluiten huoltaja. Vältymme epäselvyyksiltä ja tiedän että on lupa tulla tunneille.

Tervetuloa!
Soita 045-8849488
tai laita sähköpostia riina@rv-design.fi  (Sähköpostitse onnistuu tunnin varaus hyvin kunhan laitat viestiä useampaa päivää ennen, pyrin katsomaan sähköpostin vähintään joka toinen päivä, kyselethän viestisi perään jos ei vastausta kuulu, joskus käynyt niinkin että viesti kadonnut matkalla.

 

TALUTUSRATSASTUSTA JA AJELUTUSTA myös tapahtumiin, synttäreille yms. Ota yhteyttä! Esimerkkihintoina (hinnoitellaan tapauskohtaisesti); synttäreille lähdemme kahden ponin kanssa 60e/ ensimmäinen tunti (seuraavat edullisemmin), tallilla kaksi ponia alk. 40e/h, pienet yhden ponin talutukset ‘ilman sen kummempia’ alk.20e/h. Mutta hinnoitellaan tapauskohtaisesti, katso lisää aiheen sivulta ja ota rohkeasti yhteyttä! Voit tietenkin myös varata synttäriporukalle ratsastustunnin/ajolenkin, taukokoppia sopii käyttää ‘kakutteluun’, muista varailla ajoissa.

 

SHETLANNINPONIEN AJO-OPETUSTA; ajoittain voimme ottaa shetlanninponi-kokoluokkaa olevia poneja ajo-opetukseen. Kysy lisää. Tällä hetkellä tilaa ottaa ajo-opetettavia vain kesällä.

 

Ponikerhot

 

PONIKERHOT SYKSYLLÄ 2013

Jatkamme ponikerhoilua sykysyllä:  pienet klo 11.00-12.00, isot klo 12.30-14.00 joka toinen sunnuntai  11.8. alkaen, 10 kertaa syyskaudelle.

Ohjelmassa mm. hoitomerkkisuorituksia halukkaille, ja niiden asioiden harjoittelua, hevosen ensiapu, poniagilitya, ruokinta ja hoito, kuljetus,  ym.  Lista ohjelmasta tulee taas tallin seinälle syksyllä.

Hinta 3,50 kerta tai 20e koko syyskausi.

 

Kerhopäivät siis: 11.8., 25.8., 8.9., 22.9., 6.10, 20.10., 3.11., 17.11., 1.12. (kaikki klo 12.30) ja 15.12.

HUOM:1.12 ponikerhojen pikkujoulu, molemmat kerhot klo 12.30-14.00

 


KEVÄTKAUDEN 2014 KERHOT

Kevätkaudella 2014 kerhokerrat; 12.1., 26.1., 9.2., 23.2., 6.4., 27.4., 4.5. ja 18.5.

Pienet klo 11.00-12.00 ja isot klo 12.30-14.00.

Huom! 9.3. molemmat ponikerhot klo 12.30-14.00.

Kerhoissa on mahdollisuus suorittaa minimerkkiä ja perushoitomerkkiä, sekä harjoitellaan hoito I merkin asioita. Lisäksi muutakin puuhaa hevosiin ja poneihin liittyen. 20e koko kausi tai 3,50 kerta.


Tervetuloa mukaan!

Puuhaillaan ponien ja hevosten parissa; mm. hoidetaan ja harjataan, kokeillaan jollain kertaa ratsastusta, ajoa, ohjas-ajoa, poniagilitya ym. Kerholaisten tason mukaan, pienten kerhossa enemmän harjailua, taluttamista, kärryajelu ja talutusratsastus, mahdollisesti jotain leikkejä ym. Toiveitakin siitä mitä kerholaiset haluavat oppia/tehdä otetaan vastaan Pääasiassa käytännön harjoituksia, joskus voi olla myös teoriaa lyhyesti.

Aloittelijat sopivat ilman muuta mukaan. Ja isompien ryhmässä oppii varmasti vähän osaavampikin juniori jotain uutta, joukkoon sopii silti vähemmän kokenutkin, mennään sen mukaan että jokaiselle jotakin. Sisarukset saadaan sovittua samaan ryhmään. Voit tulla mukaan myös yksittäiselle kerralle. Suuntaa-antavat ikäsuositukset pienten kerhoon 3-8-vuotiaat ja isojen 8-15-vuotiaat.

Varustus säänmukainen, kumisaappaat ovat usein hyvät. Ei sandaaleilla tms, vaan kunnolla jalassa pysyvät kengät/kumisaappaat. Pienimmät jos tarvitsevat oman ‘avustajan’ niin äiti/isä/isosisarus mukaan.

Ilmoittautuminen toivottavaa, mutta jos unohtuu sopii silti joukkoon:) Viestillä saat ilmoittautumisen hyvin perille. Sähköpostitse tai puhelimitse ilmoittautuminen; nimi, ikä ja ryhmä (pienten vai isojen kerhoon). Ja joka kerralle ei toki tarvitse ilmoittautua erikseen jos tulet ‘koko kaudeksi’.

Sähköposti: starrtalli@hotmail.fi

Puh. 045-8849488/Riina Vormisto

Päiväleirit

PÄIVÄLEIREJÄ VARATTAVISSA YMPÄRI VUODEN, MYÖS PARIKSI PERÄTTÄISEKSI PÄIVÄKSI.

Päiväleirit alkavat 10.00 ja loppuvat 16.00. Tarkoitettu lapsille ja nuorille 6-vuotiaasta ylöspäin. Leiriläisiä otetaan 4-8/päivä. Päiväleirejä voidaan järjestää sovitusti vähän milloin vain. Kerää 4-8 henkeä kasaan ja ilmoittaudu niin sovitaan päivä. Voit tietenkin myös kysellä päiväleiriä yksittäiselle lapselle, niin sovitaan yksittäiset samaan päivään.

Päiväleirejä koulujen lomilla, viikonloppuisin, miten vain sovitaan. Varaile päivä ajoissa.

Leiripäivä 45e/henkilö, sis. alv. Sisaralennus 5e.

Päivä sisältää:

- 2 x ½h talutusratsastus tai 2x 45min ohjattu ratsastustunti. Päiväleiriläisten halutessa toinen tai molemmatkin ratsastukset voidaan vaihtaa ajoon.

- Lämmin ateria.

- Hieman teoriaa ratsastuksesta/hevosista, leiriläisten iän ja taitojen mukaan, n.1h/pvä. (osa käytännön teoriana)

- Ponien/hevosten kanssa puuhailua. Leiriläisten tason mukaan.

Leiriläisille voidaan toiveiden mukaan pitää ravi-/ajoleiripäivää, estepainotteista päivää tms. Toiveita otetaan vastaan. Myös leiripäivän alkamis- ja loppumisajankohdasta voidaan neuvotella tarpeen tullen, kunhan sovitaan ennen leiripäivää. Samalle leirille voidaan ottaa myös eritasoisia ratsastajia tai ratsastajia ja ajajia samalle leirille, ratsastamme pienryhmissä niin opetus onnistuu eritasoisillekin.

 

talutusratsastusta, tallisynttärit ym

TALUTUSRATSASTUSTA JA KÄRRYAJELUA

saatavissa tapahtumiin, synttäreille ym. Hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Esimerkkihintana 60e+matkakulut/ensimmäinen tunti kahdella ponilla, toinen tunti 40e/h. Tapahtumissa maksulliset talutukset ja ajelutukset eri asia. Mutta soittele tai laita sähköpostia niin katsotaan.

 

SYNTTÄRIT YM TALLILLA

Luksussisätiloja meillä ei ole tarjota, mutta talutusratsastusta ja kärryajelua, poneja ja hevosia rapsuteltavana. Hinnoitellaan tapauskohtaisesti, ota rohkeasti yhteyttä. Esimerkkihintana alk. 40e/h (ei sisällä tarjoiluja). Alkaen 20e/h yhdellä ponilla talutukset pienelle ryhmälle ilman sen kummempia. Tai voit tietenkin varata synttäriporukalle ratsastustunnin tai ajoretken, ja varailla taukokoppia ‘kakutteluun’.

Ajokurssit

Poniraviurheilusta tai muuten ajamisesta ja poneista kiinnostuneille. Katso ajankohdat starrtalli.nettisivu.org.

 

AJOKURSSI, JATKO

 

Edeltävää ajokokemusta tai edellinen ajokurssi oltava käytynä.

Kertaillaan ajoa ensimmäisenä päivänä kentällä ja maastossa ja käydään vähän läpi raviradan sääntöjä. Toisena päivänä käydään läpi alkuvalmistelut hiitille lähtöön, pakataan ponit koppiin ja lähdetään raviradalle kokeilemaan radalla ajoa.

Ensimmäinen päivä klo 12-16, sisältää välipalan. Toinen päivä alkaa alustavasti klo 10.00, tullaan takaisin kun ollaan valmiita. Ota mukaan omat eväät raviratareissua varten.

Kurssin hinta 50e+ bensakuluja autokuskille/kuskeille raviradalle menoon (5-10e?), hieman osallistujien määrästä riippuen.

Kurssille otetaan max 8 osallistujaa, kurssi järjestetään jos vähintään 3 tulossa.

 

 

AJOKURSSI

-OPI VALJASTAMAAN JA AJAMAAN.

Sopii kaikille vauvasta vaariin, sekä ennen ajaneille kertaukseksi että heille ketkä eivät ole ajamiseen millään lailla ennen tutustuneet.

Opetellaan/kerrataan valjastus perinteisillä ja pikalukkovaljailla, käydään vähän teoriaa ajamisesta, käydään ajamassa sekä maastossa että kentällä. Kurssilla ajetaan tallin poneilla koppakärryillä ja kokeillaan kilpureitakin.

Kurssipäiviä kaksi, kurssipäivät klo 12-16, sisältää välipalan. Hinta 50e. Kurssille otetaan 8 henkeä, järjestetään jos vähintään 4 tulijaa.

Vielä voit vaikuttaa kurssiajankohtaan!

 

 

KAIKKI KURSSIT:

Ilmoittaudu Riinalle:  henk.koht., sähköpostitse starrtalli@hotmail.fi tai puh-045-8849488

 

 

Tallin asukit

Anteeksi hyppivät kuvat, teknisiä ongelmia...

Hevoset ja ponit asustelevat vuonna 2011 rakennetussa valoisassa tallissa ja pihatoissa. Hevosten hoidosta vastaavat Riina (mm.hevosenhoitaja-tutkinto) ja Marko. Harjoittelijat ovat myös tervetulleita tallille, tarvitessasi paikkaa esim työharjoittelujaksolle kysy rohkeasti.


PONIT JA HEVOSET

Brandy III

Shetlanninponitamma, syntynyt -04, säkäkorkeus 102cm

suku; i:Haodo  e:Sippran ei:Erik v.d. Achterdijk

ennätys: 2.58,1 m3.06,3

Ensimmäinen shettiksemme. Kiltti ja reipas monitoimiponi. Pienilläkin toimiva reipas työmyyrä tunneilla ja Roosan ratsuna, raviponi myös. Tällä on menty raveissa kärryillä ja montea, ratsastaen startattu koulukisoissa raviohjelmaa ja estekisoissa puomi- ja ristikkoluokkaa, sekä myös yhdet matkaratsastuskisat ja käyttöluokat takana. Myös mätsäreitä ja näyttelyitä käyty, rotunäyttelyistä 1. ja 2.palkinnot.

.

Lindåsens Indra

Shetlanninponitamma, syntynyt -02, säkäkorkeus 101cm

Suku; i:Ytterhalls Inferno e:Denise  ei:Fredrik

Oikein kiltti hoidettava, ratsastaessa kiva ja yleensä reipas. Ajettukin on. Kantakirjattu Ipalkinnolla.

 Varsat; 2006 Kaunisrannan Invincible, 2007 Kaunisrannan Iines, 2009 Kaunisrannan Igor, 2010 Kaunisrannan Irwyn, 2011 Kaunisrannan Izmo

.

Thunder Starr

Shetlanninponiori, syntynyt 2012

Suku; i:Junibackens Lotus e:Katarina ei:Olympus

Ensimmäinen meillä syntynyt shettisvarsa. Sosiaalinen ja kiltti, joskin välillä huomaa että nuori leikkisä oripoika, mutta lastenponipotentiaalia. Kuvasta jo kasvanut, aika jätti prinssiin verrattuna jo. Nyt koeajalla ylläpidossa Maijalla Rusko-ruunan kaverina.

.

Prinz Starr

Shetlanninponiori, syntynyt 2013

Suku; i:Oskar  e:Gläntans Vitesse  ei:Gläntans Fodge

‘Prinssi’ on oikea söpöliini, tummanrautias varsa. Palkittiin näyttelyissä -13 Ipalkinnolla ja oli luokkavoittaja sekä championvarsa. Hieno ja reipas poitsu jolta löytyy luonnetta tuplasti kokoa enemmän:). Myytävänä jos sopiva koti löytyy.

 

Gläntans Vite sse

Shetlanninponitamma, syntynyt -05, säkäkorkeus 105,5cm.

suku; i:Gläntans Fodge e: Gläntans Dilba (Ipalk., diplom) ei: Gläntans Babar

‘Viki’ on tullut tallille 2012 keväällä. Hyvä hyppääjä ja kouluakin menee kiitettävästi, mutta tällä hetkellä ja varmaan pidempäänkin syrjässä muusta kuin kevyestä käyntityöskentelystä, viime kesänä laitumella loukattu jalka on oireillut uudelleen. Kiltti ja mahtavalla tukalla varustettu tamma.

Varsat; 2011 Ajoksen Ronja, 2013 Prinz Starr

 

 

 

Tiffany II

irlannincob-tamma, syntynyt -04, säkäkorkeus reilut 155cm

suku: tuntematon

‘Tupsu’ on ystävällinen, hienoliikkeinen, ja vaikkakin iso niin herkkä, kaunotar.  Tupsun kanssa on käyty parit koulukisat, hypätäkin osaisi muttei ole paljoa menty vielä. Myös mätsäreissä ja näyttelyissä on tullut käytyä, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. Vain muutamilla ratsuna koska herkkänä luonteena vaatii tutustumisen uuden ratsastajan kanssa, ei siis perustunneilla mukana pahemmin. Kantavana Elmosta, varsaa odotellaan kesälle 2014.

Varsat; 2010 Riona Starr

 

Riona Starr

Irlannincob-tamma, syntynyt -10

suku; i:The Green Hills Samuel (1pr) e:Tiffany II

Suloinen ja seurallinen, rauhallinen tytteli. Ensimmäinen oma kasvattini, Tupsun ensimmäinen varsa. Mätsäreissä ja näyttelyissä on vähän kuljettu, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. Ajo-opinnot meneillään, ja ratsastusopit aloitellaan pikkuhiljaa vuoden edetessä. Kantavana Elmosta, varsaa odotellaan kesälle 2014.

 

 

Dream’s Tara  

Irlannincob-tamma, syntynyt -06, säkäkorkeus reilut 150cm.

suku; i:The Green Hill’s Samuel (1pr.) e:Molly

Tara on hieno tamma, kiltti hoitaa, ratsastaessa vaiheessa jossa osaa testata, ei ole tunneilla mukana. ktk 2.pr. Kantavana Elmosta, varsaa odotellaan kesälle 2014 jos kaikki menee hyvin.

 

 

 

Mavourneen Ain dreas

Irlannincob-ori, syntynyt -10,

Suku; i:Tom (STER) e:Fantacy Olivia (1pr.)

Ihana pikkuori, tulevaisuuden sulhaskokelas omille tammoille, 2014 kesällä toivottavasti saamme tallille ensimmäiset varsat Elmosta kun kesällä tarkoitus astuttaa muutama oma. Touhukas ja kiltti kaveri. Hyväksytty nuorena orina jalostukseen pariksi vuotta, siitä komistunut vielä ja haetaan jatkoa sitten:). Ajolenkeillä on välillä käyty ja ratsastuksen alkeitakin hallussa. Touhukas ja reipas kaveri jolla tukkaa ja karvoja piisaa:).

 

 

 

 

Ruby

Irlannicob tamma s.-06, säkäkorkeus noin 143cm

Suku; i:Son of Dick Smith Horse e:Lenny Daughter

Uusin tulokas. Englantilaista alkuperää oleva pieni kaunis ja kiltti rautias tamma. Opettelee lisää ratsuna kulkemista ja tulevaisuuden suunnitelmissa toki myös pieniä tupsujalkoja elmon kanssa.

 

 

 

 

 

Rints

Eestinhevosruuna, s.-08, säkäkorkeus vajaa 150cm

Suku; i:Rosso e:Elfi

Hauskan värinen hopeanmusta (hieman pullea? onkohan meillä joku muukin?..) ruuna. Noin heB-tasoinen ja hypätäkin osaa. Herkkä ja ihana ratsastaa, nuori vielä.

 

 

 

Vipsi

Eestinhevosruuna, s.-04, säkäkorkeus reilut 145cm

Suku; i:Vihur e:Ella

Valkoinen sinisilmäinen komistus ‘Vikke’ on kiltti hoitaa ja ratsastaa. Ratsastaessa voi olla joskus verkkaisempi astelija, joskus innostuukin, toimii pienillä avuilla ja kulkee kauniisti. Kiva maastossakin.

 

 

 

 

 

 

 

Jasmi Valokuva

tamma, n.15-vuotias, säkäkorkeus n.155cm

Suku; tuntematon

Herkkä, osaava, tasainen ja mukava ratsastettava niin koulua kuin esteitä, haluaa hieman omaa tilaa kentällä, jätä hieman hajurakoa muihin.

 

 

 


Gumti

Russ-ponitamma, s.-04, säkäkorkeus 124cm

Suku; i: Juping e:Gumantika

Typy on kiltti ja reipas ponikaunotar. Osaa perusjutut ja hyppääkin hyvin. Myös ajettu, reipas ja mukava ajettavakin. Maastossakin reipas ja kiva. Kantakirjattu IIpalk.

 

 

 

YKSITYISET HEVOSET

Tallilla lisäksi muutamia yksityisiä hevosia. Tallipaikat täynnä. Alla kaksi jotka joskus lainassa tunneilla.

Valokuva

 

Kihi’

Suomenhevosruuna, kiltti ja rauhallinen iso kaveri, joskus lainassa tunneilla.

 

 

  Katarina

  Shetlanninponitamma

  syntynyt -07, säkäkorkeus 99cm.

  suku; i:Olympus e:Andorra ei:Dalton v.d. Voorstraat

 

 

 

 

MUUT ELÄIMET

 

Jasmiina

eli ‘Jasu’, Pörröinen tallikissamme, rodultaan persialaista/maatiaiskissaa/norjalaista metsäkissaa ja mahdollisesti muutakin. Kesäisin loistava hiirikissa, talvisin viihtyy tallin lämpimässä usein päivisinkin (eipä tule varustehuoneelle hiiriä:). Tykkää silityksistä, vaikka  joskus osaa olla vähän arkakin.

syntynyt -00.

 

Mikälie Voikukka

eli ‘Kukka’, lapinporokoira-vahtimme. Tervehtii innokkaasti tallilla ollessaan, ja vähintään yhtä innokkaasti vie kintaasi piiloon paalin taa taikka levittää varustehuoneen roskiksen ympäri lattioita. Vielä juniori, kuvasta kyllä jo kasvanut. Tykkää rapsutuksista, saa rapsutella jos uskaltaa:)

Syntynyt 11/-12