Starr talli

starr talli

Tallin oikeat kotisivut löytyvät osoitteesta http://starrtalli.nettisivu.org

sieltä ajankohtaiset asiat ja hinnastot, tallipuoti ym!


Hevos- ja ihmisläheisesti pienessä mittakaavassa toimintaa ihanien hevosten ja ponien parissa.

Starr talli&palvelut-toiminimi on aloittanut toimintansa keväällä 2012. SRL:n hyväksymä harrastetalli meistä tuli alkuvuodesta/keväällä 2013. Starr tallilla kasvatetaan pienimuoto isesti shetlanninponeja ja irlannincobeja, tarjotaan ratsastus- ja ajotunteja sekä ponikerhoja, kursseja ja leirejä, talutusratsastusta ja ajelutusta ym toimintaa, sekä on muutama tallipaikka yksityishevosille.

Meille voit tulla ratsastamaan myös ilman sen kummempia tavoitteita, mukavan harrastuksen merkeissä. Halutessasi ta llin hevosilla ja poneilla pääsee myös kisaamaan ja ratsastajille järjestetään valmennuksia ym jos löytyy innokkaita. Voit rohkeasti esittää toiveita. Tavoitteenamme on tarjota mukava harrastusmahdollisuus vauvasta vaariin ihanien he vosten ja ponien parissa.

Muutama Starr kasvatti on syntynyt jo, uusia odotellaan ja suunnitelmissa. Tavoitteenamme on kasvattaa hyväluonteisia ja korrekteja sekä käyttöön että näyttöön sopivia hevosia/poneja.

Tiloja ja toimintaa kehitetään pikkuhiljaa.

Talli sijaitsee Sastamalan Vammalassa, pohjoispuolella n. 8km keskustasta. Putajantieltä Vaununperäntielle, josta Tähtisentielle. Sovithan tulostasi. HUOM; Hirvenportaantien kautta ei pääse vaikka navigaattorit yrittävät välillä ohjata sieltä!

Tähtisentiellä suosittelemme nopeusrajoitukseksi 30. Vastaasi voi tulla mutkan takaa hevosia ja pieniäkin ratsastajia, lenkkeilijöitä, peuroja sekä toisia autoja.Yhteydenotot; 045-8849488/Riina Vormisto  s-posti; starrtalli@hotmail.fiLeirit

LEIREJÄ koulujen lomilla ja viikonloppuisin. Katso ajankohtaiset leirit starrtalli.nettisivu.org

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (riina@rv-design.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!

ratsastustunnit, ajotunnit..

TALUTUSRATSASTUSTA, RATSASTUSTA, AJOA

 

Katso tarkemmin tallin nettisivuilta!

Ponikerhot

  PONIKERHOT
PYörivät lähes koko vuoden joka toinen sunnuntai. Katso lisää tallin kotisivuilta. 

Päiväleirit

PÄIVÄLEIREJÄ VARATTAVISSA YMPÄRI VUODEN, MYÖS PARIKSI PERÄTTÄISEKSI PÄIVÄKSI.

Päiväleirit alkavat 10.00 ja loppuvat 16.00. Tarkoitettu lapsille ja nuorille 6-vuotiaasta ylöspäin. Leiriläisiä otetaan 4-8/päivä. Päiväleirejä voidaan järjestää sovitusti vähän milloin vain. Kerää 4-8 henkeä kasaan ja ilmoittaudu niin sovitaan päivä. Voit tietenkin myös kysellä päiväleiriä yksittäiselle lapselle, niin sovitaan yksittäiset samaan päivään.

Päiväleirejä koulujen lomilla, viikonloppuisin, miten vain sovitaan. Varaile päivä ajoissa.

Leiripäivä 45e/henkilö, sis. alv. 

Päivä sisältää:

- 2 x ½h talutusratsastus tai 2x 45min ohjattu ratsastustunti. Päiväleiriläisten halutessa toinen tai molemmatkin ratsastukset voidaan vaihtaa ajoon.

- Lämmin ateria.

- Hieman teoriaa ratsastuksesta/hevosista, leiriläisten iän ja taitojen mukaan, n.1h/pvä. (osa käytännön teoriana)

- Ponien/hevosten kanssa puuhailua. Leiriläisten tason mukaan.

Leiriläisille voidaan toiveiden mukaan pitää ravi-/ajoleiripäivää, estepainotteista päivää tms. Toiveita otetaan vastaan. Myös leiripäivän alkamis- ja loppumisajankohdasta voidaan neuvotella tarpeen tullen, kunhan sovitaan ennen leiripäivää. Samalle leirille voidaan ottaa myös eritasoisia ratsastajia tai ratsastajia ja ajajia samalle leirille, ratsastamme pienryhmissä niin opetus onnistuu eritasoisillekin.

 

talutusratsastusta, tallisynttärit ym

TALUTUSRATSASTUSTA JA KÄRRYAJELUA

SYNTTÄRI TALLILLA

ynnä muuta järjestyy kysynnän mukaan!

 


myös ajotunteja


Tallin asukit

Löydät lisätietoja tallin nettisivuilta.