Ratkaisut sujuvaan ja tyylikkääseen arkeen!


Sisustussuunnitelma laaditaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kodikkaat, tyylikkäät, valkoiset, värikkäät, modernit tai uutta ja vanhaa sopivasti yhdistellen. 
Tilojen toimivuus on minulle erittäin tärkeää, joten mietin tilat aina toimiviksi käytössä.

Yksi monesti unohtunut tai muuten puuttellinen kohta sisustuksessa on valaistus. Valaistus on kuitenkin yksi tärkeimmistä tekijöistä sisustuksessa. Valaistus vaikuttaa suuresti asunnon toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Puuttellinen tai vääränlainen valaistus latistaa hyvänkin sisustuksen. Heikossa tai häikäisevässä valaistuksessa ei ole hyvä olla ja toimia. Hyvä valaistus taas on muunneltavissa tarpeen mukaan ja tuo sisustuksenkin yksityiskohtia esille. Suunnittelen myös valaistusasiat kuntoon.

Suunnitelmia yhdestä yksittäisestä ongelmakohdasta koko talon sisustukseen. Asiakkaan tarpeen mukaan. Myös toimi-/liiketilojen, odotusaulojen ym sisustussuunnitelmat. 

Ensimmäinen kartoituskäynti on maksuton. Kartoituskäynnin pohjalta laadin urakkatarjouksen suunnittelusta. Mahdollisuus myös suunnitella tuntihinnalla 40e/h (sis. alv 24%), kohteen mukaan.
Esimerkkejä/suuntaa-antavia hintoja sisustussuunnittelusta (seinäpinnat ja kalusteet); esim. makuuhuoneet noin 150e, olohuoneet alkaen 350e. Hinnat ovat vain suuntaa-antavia, hintaan vaikuttaa tilan koko, mietitäänkö kalusteet ja värit vai kaikki pintamateriaalitkin, ja onko tiloissa jotain erityisen konstikasta huomioonotettavaa. Koko talon suunnittelussa yksittäisten huoneiden hinnat jäävät alemmaksi. Myös pelkät pintamateriaalien tai tekstiilien suunnittelut mahdollisia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan kartoituskäynti urakkatarjousta varten.Lahjavinkki; Voit ostaa sisustussuunnittelua myös lahjaksi!
Tilaa lahjakortti sisustussuunnittelusta tai kartoituskäynti sisustuspulmien ratkaisemiseksi. Saat lahjakortit tilattua tuntimääräisenä, 40e/h. Muutamakin tunti riittää hyvin esim. tekstiilisuunnitelmiin tai muuhun pieneen suunnitteluun. Sopii myös hänelle jolla on jo vähän kaikkea:)